Ελληνικά English (UK)

Δημιουργία εταιρικού video

Εμπιστευθείτε την εμπειρία των στελεχών της Point-Hub στις τηλεοπτικές σας παραγωγές- δημιουργία εταιρικών video.

H εταιρεία μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με έμπειρο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει την παραγωγή εταιρικών video, µε σκοπό την προβολή της εταιρίας σας και την ανάδειξη των υπηρεσιών της.
Αυτό συμβάλλει στη δημιουργία ισχυρής εταιρικής εικόνας. Φιλοσοφία του τµήµατος παραγωγής εταιρικών video, είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών και επικοινωνίας της εταιρείας σας, µε video υψηλής ποιότητας και αισθητικής που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα και της αξίες της.

Την ομάδα της εταιρίας πλαισιώνουν εξειδικευμένοι τεχνικοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, στυλίστες, γραφίστες, 3D animators κτλ, με πολύχρονη πείρα απο τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου οι οποίοι είναι σε θέση να κατανοήσουν άριστα τις ανάγκες της κάθε εφαρμογής και να την διεκπεραιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας πάντα ήταν, είναι και θα είναι η παροχή υπηρεσιών multimedia υψηλών προδιαγραφών. Η άριστη τεχνογνωσία, η εμπειρία, η υψηλή αισθητική, οι πρωτοποριακές ιδέες, η διάθεση για δημιουργία, η φιλικότητα στην επικοινωνία, η ταχεία εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι τα εφόδια που οδηγούν σε επιτυχές αποτέλεσμα για τους συνεργάτες μας.

Προσφέρουμε τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Ανάπτυξη και υλοποίηση τηλεοπτικών σεναρίων γαστρονομικού περιεχομένου
  • Τεχνική υποστήριξη με chefs και βοηθούς για την εκτέλεση παραγωγής
  • Οργάνωση τηλεοπτικών γαστρονομικών παρουσιάσεων
  • Προώθηση προϊόντων μέσα από τις τηλεοπτικές παραγωγές
  • Βιντεοσκόπηση γαστρονομικών τηλεοπτικών παραγωγών

Comments are closed.