Ελληνικά English (UK)

Consulting

Οι υπηρεσίες consulting που παρέχουμε περιλαμβάνουν:

 • ΑΝΑΛΗΨΗ OΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  Τα έμπειρα στελέχη και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν εξ` ολοκλήρου την μελέτη και την οργάνωση της λειτουργίας πολυχώρων εστίασης & cultural – gastronomy centers, ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων & street food sections.

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

  Οι ειδικοί αρχιτέκτονες της εταιρείας μας μελετούν τον χώρο και σε συνεργασία με εσάς και τις απαιτήσεις σας, δημιουργούν σύγχρονα σχέδια με σκοπό την άρτια εργονομική και αποδοτική λειτουργία του καταστήματος.

 • ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

  Οι τεχνικοί μας, σας προτείνουν τον καλύτερο και πλήρως απαραίτητο εξοπλισμό για κουζίνες, σάλες και βοηθητικούς χώρους. Η σωστή εργονομική και ενεργειακή μελέτη, εξασφαλίζει την ποιοτική, οικονομική και λειτουργική απόδοση και διαχείριση του έργου.

 • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΝΟΥ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη των μενού με την πλήρη εφαρμογή τους. Αναλαμβάνει επίσης τη σύνταξη των εγχειριδίων λειτουργίας και την παρακολούθηση τους.

 • ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Πλήρης μηχανογράφηση για τον έλεγχο του κόστους των πρώτων υλών (Food Cost), απογραφές, κόστος του προσωπικού και γενικών εξόδων μέσα από σύγχρονα συστήματα.

 • ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Αναλαμβάνουμε την κάλυψη και τις ανάγκες της λειτουργίας του χώρου με το απαραίτητο εκπαιδευμένο προσωπικό.

Comments are closed.